Om GV

Gilleleje Vintersvømmere

Foreningen Gilleleje Vintersvømmere (GV) blev stiftet i 1998, de første år under navnet Græsted-Gilleleje Vintersvømmere. Formålet er at dyrke vinterbadningens glæder samt give mulighed for socialt samvær. Fra nogle få medlemmer de første år har foreningen nu  omkring 265 medlemmer.

GV holder til på Østmolen i Gilleleje Ro- og Kajakklubs hus. Her findes omklædningsrum med bad samt et stort opholdsrum/køkken, hvor der drikkes the/kaffe efter badet, og hvor der foregår andre former for socialt samvær som f.eks. fuldmånebadning med spisning.  Sauna med plads til ca. 14 personer ligger ved siden af klubhuset.

Badning foregår ad metaltrappe øst for molen i det friske Øresund. Fra trappen er der udlagt et sikkerhedsreb, som er til hjælp, når der er høj sø. Ved kraftig frost og blæst kan molen være meget isglat. Bemærk, at færdsel på klubbens område er på eget ansvar.

Sæsonen går fra 15. september til 15. maj. GV er medlem af foreningen Vinterbadeforeninger i Danmark (VID), hvis formål er at fremme vinterbadning i Danmark.

Se video fra Youtube

Optagelse af medlemmer

Ønsker du at blive medlem, så klik på Tilmelding foroven til højre (på mobil vælges i menuen: Tilmelding), udfyld alle rubrikker (vælg Vinterbadere under Hold), og klik på "Indsend". (Den forklarende tekst er lidt misvisende) - Du bliver kontaktet, når vi kan tilbyde dig en plads.

Der er et indmeldelsesgebyr på 300 kr. 

Vinterbadningens stigende popularitet betyder, at vi i øjeblikket desværre ikke kan optage flere medlemmer og derfor har venteliste. Medio august var der o. 200 på listen. Nye medlemmer optages primært ved sæsonstart.

Se introduktionsbrev til nye medlemmer her.

GV på Facebook

Der er oprettet en Facebook gruppe med navnet Gilleleje Vintersvømmere. Gruppen  er kun for GV medlemmer, så derfor skal du anmode om at blive  medlem af gruppen.