Om GV

Gilleleje Vintersvømmere

Foreningen Gilleleje Vintersvømmere (GV) blev stiftet i 1998, de første år under navnet Græsted-Gilleleje Vintersvømmere. Formålet er at dyrke vinterbadningens glæder samt give mulighed for socialt samvær. Sæsonen er fra 15. september til 15. maj. Fra nogle få medlemmer de første år har foreningen nu  omkring 275 medlemmer. På grund af den begrænsede plads i klubhuset er der oprettet venteliste.


GV er medlem af foreningen Vinterbadeforeninger i Danmark (VID), hvis formål er at fremme vinterbadning i Danmark.

Vi holder til på Østmolen i Gilleleje Ro- og Kajakklubs hus. Her findes omklædningsrum med bad samt opholdsrum og køkken, hvor der drikkes the/kaffe efter badet, og hvor der foregår andre former for socialt samvær som f.eks. fuldmånebadning med spisning.  Sauna med plads til ca. 12 personer ligger ved siden af klubhuset.

Badning foregår ad metaltrappe øst for molen i det friske Øresund. Fra trappen er der udlagt et sikkerhedsreb, som er til hjælp, når der er høj sø. Ved kraftig frost og blæst kan molen være meget isglat.

Bemærk, at færdsel på klubbens område er på eget ansvar!

Se video fra Youtube


Kontingentet er 600 kr samt et mindre gebyr.

Medlemmer af GRK betaler 200 kr og passive medlemmer 100 kr. Betaling via Holdsport.


Kontonr. i Nordea: reg.nr. 2255 kontonr. 6445 568 609


Nøglebrik til klubhus og sauna kan fås mod depositum på 100 kr ved kontakt til Roklubbens kasserer (find telefonnummer m.m. på Holdsport)GV på Facebook

Der er oprettet en Facebook gruppe med navnet Gilleleje Vintersvømmere. Gruppen er kun for GV medlemmer, så derfor skal du anmode om at blive medlem af gruppen.

Vinterbaderåd

Kend de 8 vinterbaderåd. Find dem på Rådet for Større Badesikkerhed's hjemmeside.

Venteliste lukket

Vinterbadningens stigende popularitet betyder, at vi på grund af de begrænsede pladsforhold i klubhuset desværre har måttet oprette en venteliste på optagelse. Denne venteliste er nu så lang, at bestyrelsen har besluttet at lukke for tilgang (fra 1.9. 2020). Der er omkring 160 på listen. Når antallet er nedbragt, hvilket formentlig varer nogle år, vil der blive åbnet igen.